Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Kongen af det røde grus i Paris, Rafael Nadal, er ikke den eneste kongelige til stede ved French Open-finalen.

For Norge er det en historisk finale, da Casper Ruud er første nordmand nogensinde, der har spillet sig frem til en finale ved French Open.

Derfor havde kronprinsen af Norge, Haakon Magnus, og hans hustru, Mette-Marit, da også indfundet sig på tilskuerpladserne for at se, om Ruud kunne vriste Nadal af grustronen, efter spanieren har vundet grand slam-turneringen vanvittige 13 gange.

Der var også royalt besøg fra Spanien til at støtte Nadal, hvor kong Felipe den sjette af Spanien havde fundet sig til rette på Court Philippe-Chatrier.

Kong Felipe den sjette af Spanien
Kong Felipe den sjette af Spanien Foto: THOMAS SAMSON
Vis mere

Også Hollywood-stjernerne Michael Douglas og Hugh Grant var på plads til at se opgøret mellem Nadal og Ruud.

Rafael Nadal er selv en stor fodboldfan og var til stede under Champions League-finalen mellem Real Madrid og Liverpool i netop Paris sidste lørdag, hvor han havde en hviledag. Ved dagens finale var der så flere fodboldstjerner til at kigge med på tennissportens mest vindende på det franske grus.

Den nu tidligere Bayern München-stjerne Robert Lewandowski så kampen sammen med den italienske midtbanegeneral Marco Verratti, der til daglig tørner ud for Paris Saint-Germain.

Rafael Nadal endte med at hente sin 14. grand slam-titel i Paris, da han udraderede Ruud med 6-3, 6-3, 6-0.

Michael Douglas.
Michael Douglas. Foto: YOAN VALAT
Vis mere

Hugh Grant
Hugh Grant Foto: GONZALO FUENTES
Vis mere

Marco Verratti siddende med Robert Lewandowski. Sidstnævnte er ikke blevet fanget i fotografen, men han 'gemmer sig' i det beige jakkesæt ved siden af Verratti.
Marco Verratti siddende med Robert Lewandowski. Sidstnævnte er ikke blevet fanget i fotografen, men han 'gemmer sig' i det beige jakkesæt ved siden af Verratti. Foto: CHRISTOPHE PETIT TESSON
Vis mere

Andre læser også