Skuffelsen stod malet i AaB-spillernes ansigter, da dommer Jakob Kehlet fløjtede kampen mod FC Midtjylland af.

Det var fuldt forståeligt.

En sejr ville have nemlig bragt nordjyderne snublende nær kvalifikation til forårets medaljeslutspil, men takket være en fuldtræffer på hovedstød af Paul Onuachu et minut inde i tillægstiden endte kampen 1-1.

»Det gør ondt, og lige nu står jeg med en bitter følelse i kroppen,« sagde AaB-træner Morten Wieghorst efter kampen og tilføjede:

»Havde vi indkasseret tre point, kunne vi selv have afgjort vores videre skæbne i turneringen, men nu skal vi håbe, at vi selv kan vinde vores sidste kamp mod Viborg samtidig med, at Sønderjyske får mindst det ene point mod Randers. Vores odds er måske ikke de allerbedste, men vi har tænkt os at spille vores chance på søndag.«

Paul Onuachu gjorde det i overtiden til 1-1 for FC Midtjylland sikrede dem point i kamen mod AaB mandag aften.

Det lignede længe en AaB-sejr på det mål, som Frederik Børsting lavede 10 minutter efter pausen.

»Jeg havde da håbet, jeg ville blive matchvinder, og jeg synes også, at vi fortjente sejren, men desværre kom vi i kampens slutfase nok til at stå en anelse for langt tilbage på banen, og det gav desværre FCM mulighed for at udligne,« sagde Frederik Børsting med lavmælt stemmeføring.

Heller ikke AaB-målmand Nicolai Larsens humør var i top.

»Jeg har det rigtig skidt med, at vi ikke vandt. Men Onuachus hovedstød var veludført, og selvom jeg lige akkurat fik hånden på bolden, havde jeg ingen chance for at redde. Uafgjort er et ufatteligt skuffende resultat. Men vores udgangspunkt før sidste kamp er egentlig uændret. Uanset hvordan det var gået mod FCM, skal vi jo besejre Viborg,« sagde Nicolai Larsen.

AaB har ifølge sportsdirektør Allan Gaarde budgetteret med kvalifikation til medaljeslutspillet.

»I vores egen optik og selvforståelse hører vi hjemme i dansk fodbolds top seks. Selvfølgelig krydser jeg fingre for, at vi klarer skærene. Skulle det glippe, har jeg intet bud på, hvor meget det vil komme til at koste os økonomisk,« sagde Allan Gaarde.

FC Midtjyllands træner Jess Thorup havde også svært ved at finde en grimasse, der kunne passe til situationen.

»Vi var kommet til Aalborg for at vinde, men vi producerede for få chancer,« sagde Jess Thorup, der synes, at banens beskaffenhed var under al kritik.

»Der var ingen af holdene, der fik sat spillet ordentligt. Vi prøver, men laver opad midten nogle børnefejl. Det er indiskutabelt, at der var meget lidt græs, og at grønsværen var ujævn. Men det er sådan, det er på denne årstid. Derfor burde vi alligevel spille op til et vist niveau. Vi får et point. Alt i alt er det et godkendt resultat, og det ene point kan vi sagtens bruge i bestræbelserne på at holde os inde i kampen om adgangsbilletterne til efterårets Europa League,« sagde Jess Thorup.