For øjnene af 6.291 tilskuere vandt AGF søndag eftermiddags Superliga-kamp mod Sønderjyske 4-2.

Hermed fastholder aarhusianerne sin position i top-6, mens Sønderjyske fortsat befinder sig bunden af dansk fodbolds bedste række.

1. AGF kan underholde
Sikke en Superliga-kamp. Underholdningen fejlede bestemt intet, da AGF besejrede Sønderjyske 4-2. Første halvleg tilhørte AGF, der gik til pausen med en føring på 2-0 over et Sønderjyske-mandskab, der i den grad underpræsterede. Billedet vendte i anden halvleg, og da Artem Dovbyk reducerede til 2-3, var AGF-spillerne rystede. Minuttet efter bragte Patrick Mortensen dog hjemmeholdet yderligere foran, og så var kampen afgjort.

2. Sønderjyskes defensiv vakler
De var kommet til Aarhus for at holde 'nullet'. Men endnu engang mislykkedes missionen for Sønderjyske. Det må således konstateres, at deres forsvar vakler. I de seneste fire kampe i Superligaen har de nu indkasseret ikke færre end 14 scoringer; fire mod FC Nordsjælland, tre mod såvel AaB som FC København - og i søndagens kamp fire mod AGF. Primært fordi Sebastian Mielitz i Sønderjyske-målet diskede op med et par store redninger, blev hjemmeholdet ikke noteret for flere fuldtræffere.

AGF's cheftræner David Nielsen.
AGF's cheftræner David Nielsen. Foto: Liselotte Sabroe
Vis mere

3. AGF-træner er børnenes ven
Der var dømt 'Børnenes dag' på Ceres Park i  Aarhus søndag eftermiddag. I den forbindelse havde AGF's cheftræner David Nielsen sagt ja til på TV3 Max at besvare en række spørgsmål fra et par unge reportere. I snakken viste David Nielsen stor venlighed og afslørede blandt andet, at holdets unge stopper Sebastian Hausner på et tidspunkt måske bliver AGF-anfører, og at man i Aarhus-klubben ikke har modtaget købstilbud på sin formstærke offensivspiller Mustapha Bundu fra Sierra Leone.