FC Midtjyllands bestyrelsesformand, Rasmus Ankersen, har lavet samme nummer som Brøndbys ditto, Jan Bech Andersen, og skrevet direkte til fansene i et debatforum.

Ulvenes formand griber dog tingene anderledes an end sin kollega i Brøndby, da Rasmus Ankersen skriver under brugernavnet ’RasmusA’. Jan Bech Andersen skrev som bekendt kritisk om flere Brøndby-personer under navnet ’Oscar’ og fremhørte derfor holdninger under falskt navn.

For knap halvanden måned siden, den 2. februar, lagde Rasmus Ankersen et indlæg på fansitet black-wolves.com, hvori han indleder med ordene »Kære alle FCM fans!«. Han skriver videre om januars transfervindue, som netop var lukket:

»Det var godt at se mange af jer til Fan Forum i sidste uge. Forhåbentligt vi kan gøre det til en tradition. Transfer-vinduet er lukket. Det blev - som næsten altid - hektisk til sidst, men vi er meget tilfredse med, hvordan vi kom ud af det både sportsligt og økonomisk. Da vi jo er en klub, der ønsker et specielt forhold til dem, der følger klubben i tykt og tyndt, tænkte jeg, at jeg her dagen derpå, ville fortælle lidt om det strategiske rationale bag vores ageren i transfervinduet.«

I indlægget beskriver han, hvilke tanker der har været omkring spilleraf- og tilgange, og så beretter han også lidt om FC Midtjyllands fodboldakademi.

Han fortæller også om baggrunden for lejeaftalen med Nikolay Bodurov.

»Det problematiske ved lejeaftaler er, at du reelt set investerer spilletid, udviklingsopmærksomhed og penge i en anden klubs spiller, og hvis det går godt, har du ingen upside på spilleren. Det eneste scenarie, hvor en ren lejeaftale er en mulighed for FCM er i et scenarie, hvor vi har et akut og meget kortsigtet behov vi skal have løst,« skriver Ankersen.

Brøndby og ikke mindst bestyrelsesformand Jan Bech Andersen har været gennem en begivenhedsrig uge, som mest af alt vil blive husket som decideret rodet og uskøn. Cheftræner Thomas Frank valgte selv at gå, efter ’Oscar’ havde ytret sig negativt om den nu tidligere Brøndby-træner.

Det scenario var der ikke mange, der troede muligt. Heller ikke TrueWolfMidt, da han reagerede på Ankersens aktivitet på fanforummet.

»RESPEKT! Rasmus Ankersen. Tror ikke, andre ledere inden for dansk fodbold går på fansenes hjemmeside og forklarer sig vedrørende transfervinduet,« skrev han.

Men det var der altså andre ledere, der gjorde.

Rasmus Ankersen i FC Midtjylland kan imidlertid forholde sig roligt, for de to bestyrelsesformænd har øjensynligt ageret vidt forskelligt på internetsidens offentlige rum. Men der er altså andre klub-bosser derude, der holder øje med deres fans.

Så er I advaret... eller opfordret?