Uret tikker, og i aften klokken 24 lukker det danske transfervindue for denne gang.

Der bliver derfor travlhed på kontorerne i superligaklubberne i timerne op til midnat. Også i Brøndby, hvor sportsdirektør Troels Bech forudser aktivitet.

»Bare fordi Crystal Palace ikke ringer, kan der være andre, der forstyrrer. Og så må vi være klar. Vi føler os nogenlunde forberedt,« siger Bech.

Det ligner en oplagt mulighed, at spillere fra udkanten af Brøndby-truppen kan blive sendt på leje, og Troels Bech fortæller, at eksempelvis den slovakiske midtbanespiller Filip Blazek meget vel kan ryge til en anden klub i løbet af fredagen.

Foto: Lars Møller
Vis mere

Det er ikke nødvendigvis kun udgangen på Brøndby Stadion, der kan komme i brug på transfervinduets sidste dag. Der kan også blive taget i døren udefra. Selv om Brøndby torsdag hentede Besar Halimi på en to-årig kontrakt, er det ikke sikkert, klubben er færdig med at handle.

»Vi synes, vi har en bred trup, og vi har også en trup, som over tid kan blive til et godt hold. Og den tid skal de så have. Vi er på ingen måde presset til at hente nye spillere på nye pladser, men når vi nu sidder her, kan vi jo ikke spille 'Sequence' hele dagen. Så vi skal nok holde os klar, hvis der åbner sig en mulighed. Det gælder både ind og ud,« fastslår Troels Bech.

Sådan er omstændighederne, selv om de blå-gule torsdag blev sparket ud af dette års Europa League med et brag - inden gruppespillet.

»Et eller andet skal der nok ske, men det er ikke, fordi vi står og tænker 'nu skal der eddermame hives hårdt i roret'. Det har vi gjort. Vi har fået otte spillere ind og fire ud, hvoraf de tre var stamspillere,« slutter Troels Bech.