Et opslag på Instagram gav anledning til spekulation.

Brøndby-anføren Jonas Larssons kone, Frida Larsson, sagde nemlig farvel til København på det sociale medie torsdag aften.

»Så var det tid. I morgen vil jeg forlade København efter fire år. Jeg græd, da jeg flyttede, og jeg græder igen, når jeg flytter herfra. Tak for alt, hvad du har lært mig og for at give mig København, alle de venner, vi fik og de minder, vi tager med os.«

»Vil altid være evigt taknemmelig for denne magiske tid her. Nu venter nye eventyr et andet sted i verden,« skrev Frida Karlsson på Instagram.

Frida Larsson rejser tilbage til Sverige, skrev hun på Instagram.
Frida Larsson rejser tilbage til Sverige, skrev hun på Instagram.
Vis mere

På baggrund af opslaget kunne man derfor fristes til at tro, at Johan Larsson var færdig i Brøndby - nu hvor hustruen glædede sig til nye eventyr 'et andet sted'.

Johan Larsson har nemlig kontraktudløb med Brøndby til nytår, og i starten af november fortalte Johan Larsson til B.T., at der på daværende tidspunkt ikke var forhandlinger i gang med Brøndby.

Grundet spekulationerne om forlængelse eller ej gik Johan Larsson efterfølgende selv til tasterne og slog fast, at konens fraflytning væk fra København ikke har noget at gøre med et muligt farvel til Brøndby. Det skrev han på Twitter selvsamme aften.

Og samtidig tilføjede han en nyhed.

»Min kone skal hjem til Sverige for at studere og arbejde. Hendes flytning har intet med mig at gøre,« indledte Brøndby-profilen sit opslag med og tilføjede efterfølgende, at der nu er forhandlinger i gang med Brøndby.

»Jeg har møde med Brøndby i næste weekend, hvor der træffes beslutninger.«

Dermed ser det altså ud til, at Johan Larssons fodboldmæssige fremtid vil være på plads inden for den nærmeste fremtid.

Den 28-årige svensker har spillet for Brøndby siden 2015.