Tvillingerne er allerede en stor attraktion inden for familien. Tirsdag eftermiddag var Christian og Isabella på besøg igen. Det samme var Marys stedmor tidligere. Og i går blev Marys søster på hospitalet i ni timer.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>For næsen af hyper-opmærksomme danske journalister og fotografer, har den australske avis Mercury spottet Marys søster Jane Stephens på Rigshospitalet.

Siden jungletrommerne lød, at hun ville tage den mere end et døgn lange rejse fra Tasmanien til Danmark for at se de nye familiemedlemmer, har pressen ellers været på stikkerne. Men forgæves.

SE ALLE BILLEDERNE: Her besøger Alexandra, familie og venner Mary

Mandag landede Jane Stephens ifølge avisen i København og brugte efterfølgende ni timer på hospitalet i selskab med sin søster, sin svoger og de nyfødte.

Hun ankom til hospitalet i en af kongefamiliens biler, men ønskede ikke at tale med den presse, der trods alt var til stede. Med sig havde hun en stor gave fra en lokal børnebutik.Først klokken 20.45 forlod hun hospitalet igen, denne gang i selskab med prins Christian, prinsesse Isabella og deres far Kronprinsen.

Sent tirsdag eftermiddag var Christian og Isabella endnu en gang på besøg hos deres nye søskende.