Danmark kan nu prale af at have sin helt egen Imelda Marcos. Gennem godt tre et halvt år har en kvindelig regnskabschef fra transportfirmaet Dan Cargo A/S i Brøndby systematisk svindlet sig til en ekstraindkomst omkring fire en halv million kroner. Kvinden har forklaret, at hun har brugt de mange penge til lækkert tøj og dyre sko.

Pengne gik til kostbare sager, som hun fik voldsomt behov for, når tilværelsen var hende for kedelig og hun blev overvældet af tristhed.

De store indkøb har kvinden tilsyneladende smuglet hjem i klædeskabet, da hendes regnsklabskyndige mand efter eget udsagn ingen mistanke har haft.

Den kvindelige regnskabschef, der har siddet varetægtsfængslet siden 18. februar, har manipuleret sig til pengene ved hjælp af Unibanks pengeoverførselssystem og således forsødet sit eget liv betragteligt.

Ifølge politiet har kvinden brugt alle pengene på privat forbrug, hvor især sko og tøj har været højt oppe på listen.

Hendes mand hævder, ifølge politiet, at han ikke anede, hvad der er foregået bag hans ryg i hjemmet, og konens øgede forbrug til påklædning og sko er gået hans næse helt forbi.

Alligevel har politiet valgt at sigte manden for hæleri.

Politiet mener, at manden, der er særdeles regnskabskyndig, burde have fået mistanke ved, at hans kone havde et overforbrug af betydelig størrelse.

Direktør i Dan Cargo A/S Karsten Sørensen ønsker ikke at kommentere situationen, så længe politiet stadig efterforsker sagen. Men han bekræfter at svindelen har fundet sted.

Manden skal møde mandag i retten i Brøndby, hvor han får behandlet en begæring om navneforbud i sagen.