For tredje gang bliver et polsk byggefirma afsløret i at underbetale sine ansatte på mangemillionæren og tidligere Robinson-vinder Frank Quistgaards byggeri i Rødovre. Det skriver Nyhedsbrevet 3F.

Denne gang hedder firmaet A-Plus og har ifølge 3F Bygge, Jord og Miljø snydt sine 13 polske ansatte for 3,2 millioner kroner. Ifølge de kontrakter, som faglig sekretær Flemming Hansen har modtaget, så er månedslønnen 2.600 kroner for de ansatte.

- Farcen fortsætter. A-plus har skrevet under på overenskomsten, men blæser på indholdet. Vi formoder, at Frank Quistgaard stadig får størstedelen af sit arbejde udført af underbetalt polsk arbejdskraft, siger han.

Tidligere er firmaerne Nova Bau og BRB Group, der også arbejdede for Frank Quistgaard i Rødovre, blevet afsløret i at omgå overenskomsten og underbetale sine ansatte.

Frank Quistgaard Holst har hyret Lyngby Byggeselskab til at stå for arbejdet på pladsen. Han vil ikke selv forklare, hvorfor 3F nu for tredje gang har afsløret, at firmaerne på hans byggeplads underbetaler sine ansatte. Han vil i stedet afvente arbejdsrettens afgørelse.