Jon Patorra blev tirsdag klokken 11.25 stukket ihjel foran et pizzeria i Vanløse. Ramt i ryggen af et enkelt knivstik, der perforerede en hovedpulsåre.

I dag fredag klokken 14 har hans forældre for første gang mulighed for at se deres dræbte søn, og på Facebook fortæller hans 57-årige mor, Jane Patorra, at det er et endeligt farvel, der er ufatteligt at forstå.

- Jeg ved ikke, hvordan jeg skal komme igennem det, skriver hun.Jon Patorra er tidligere straffet med en dom på ni måneders fængsel, men da han i sommer blev løsladt, lovede han sig selv og sine venner, at han nu ville lægge sit liv om.

En del af det nye liv indebar et arbejde i morens smørrebrødsforretning, og hans venner beskriver ham som en person, man kunne stole på.

- Vi kontakter også en bedemand, så I hurtigst muligt kan komme til at sige farvel til jeres elskede kammerat, ven, fætter..., skriver Jane Patorra på Facebook.En 16-årig teenager blev torsdag varetægtsfængslet i fire uger på en begrundet mistanke om vold med døden til følge, mens hans 18-årige kammerat blev varetægtsfængslet på en begrundet mistanke om grov vold.

Politiet opretholder dog en sigtelse for grov vold og drabsforsøg i forening mod dem begge - ligesom en 15-årig, der også sættes i forbindelse med opgøret, fortsat er sigtet for det samme.De tre er beskyttet af navneforbud, da de ifølge forsvarsadvokaterne er truet af medlemmer af rockerklubben Bandidos.

Her er Jons storebror medlem af afdelingen på Amager - omend han lige nu afsoner en dom på to års fængsel for blandt andet trusler og vold.