Heidi Abildskovs morder er stadig på fri fod. Interpol er måske politiets sidste håb.
Heidi Abildskovs morder er stadig på fri fod. Interpol er måske politiets sidste håb. Foto: Politi/privat
Nordsjællands Politi har fået svar på dna-prøver fra mordet på 41-årige Heidi Abildskov i Virum, men morderen er ikke i politiets dna-register.

Dna-profilen viste sig desværre at være negativ. Det vil sige, at den ikke findes i det danske dna-register, siger efterforskningsleder Henning Svendsen, til BT.

Afsløres Heidis morder i dag?


Dna-profilen viser, at morderen er en mand, og da han ikke er at finde i det danske politis dna-register, er han muligvis udlænding. Profilen sendes derfor til Interpol, så andre europæiske landes politimyndigheder kan tjekke, om den passer med noget i deres register.

LÆS OGSÅ
Heidi og tyv


- Vi sender nu profilen til vores europæiske kolleger via Interpol og beder dem tjekke deres registre. For vores egen efterforskning betyder det, at vi fortsætter med at køre i de spor, vi har, altså videoovervågning, forhør, undersøgelser, men vi havde selvfølgelig håbet på, der var et match, siger Henning Svendsen, der fortæller, at politiet har fået mange henvendelser, men stadig mangler at finde et afgørende spor i sagen.

Heidi Abildskov blev fundet død i sin have i Virum fredag i sidste uge, og morderen har efterladt tøj og tyvekoster i Heidi Abildskovs bil. Morderen er muligvis flygtet iført tøj, der tilhører Heidi Abildskovs mand, men politiet kan ikke beskrive det nærmere.
Heidi og tyv


Henning Svendsen siger til TV2, at Nordsjællands Politi er nået et pænt stykke vej i sagen, og at de nu må blive endnu skarpere til at samarbejde med deres europæiske kolleger.

Heidi og tyv


Nordsjællands Politi hører stadig gerne fra folk, der mener at have oplysninger i sagen.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.