Så er der godt nyt fra Joaquin Phoenix og hans forlovede, Rooney Mara. Parret har nemlig budt en lille søn velkommen i deres liv.

Det afslørede en af parrets venner på Zurich Film Festival søndag.

Her fortalte instruktør Viktor Kossakovsky, at Joaquin Phoenix, som ellers skulle have deltaget ved festivalen for at promovere filmen 'Gunda', var blevet far. Han tilføjede, at parret havde fået en »smuk søn«, som hedder River.

Og netop navnet River har en ganske særlig betydning for 'Joker'-skuespilleren. Det var også navet på hans bror, der på tragisk vis mistede livet som 23-årig i 1993.

River Phoenix og hans kendte bror gik sammen ad skuespillervejen, og i 1980'erne blev de begge spået store karrierer.

Men vejen mod stjernerne blev brat afbrudt, da River Pheonix døde for øjnene af sin bror efter et narkotika-relateret anfald foran natklubben The Viper Room i Hollywood.

Der skulle gå to år, før Joaquin Phoenix atter vendte tilbage til Hollywood, hvor han adskillige gange er blevet hædret for sit talent.

Senest vandt han en Oscar-statuette for sin rolle i 'Joker' fra 2019.

Nu er han så aktuel som producer med dokumentaren 'Gunda', som er skrevet og instrueret af Viktor Kossakovsky.

At det netop er ham, der afslører de lykkelige omstændigheder hos 45-årige Joaquin Phoenix og 35-årige Rooney Mara, er ingen overraskelse.

Hverken Joaquin Phoenix eller Rooney Mara er synderligt aktive på de sociale medier, så da det i sin tid blev annonceret, at de ventede sig et barn, var det også deres instruktør-ven, der stod for at overbringe den nyhed til offentligheden.

Parret mødte hinanden i 2013 under optagelserne til 'Her' og begyndte herefter at date. Sidste år kunne de så meddele, at de var blevet forlovet.