Golf-turneringen Dubai Desert Classic skal nok få opmærksomhed til næste år - og ikke kun på grund af golfspillet.

Arrangørerne har udnævnt en professionel golfspiller, Paige Spiranac, som turneringens kommentator. Det vil sige, at det bliver den 24-årige amerikanske golfspiller, som skal introducere alle spillerne og fortælle, hvordan det går med stillingen i turneringen.

Tidligere har flere forskellige haft jobbet som kommentator ved Dubai Desert Classic. Den mest prominente er Ivor Robson, som i over 40 år også var kommentator ved British Open. Men nu har Dubai Desert Classic altså ment, at tiden var inde til en fornyelse.

»Kom og sig hej til mig - og få samtidig lov at se en række af verdens bedste golfspillere i aktion,« siger Paige Spiranac i en video ifølge Daily Mail, som også kan fortælle, at hun er stolt over at have fået jobbet.

Paige Spiranac har en Instagram-konto, som er meget besøgt, og hun har mange fans - og det ikke kun på grund af hendes evner som golfspiller.

Hun lægger ofte billeder op af sig selv på Instagram, hvor hun ikke har så meget tøj på, som hun kunne have haft.

Paige Spiranac fik sin professionelle debut i Omega Dubai Ladies Masters i 2015, og hun vakte opsigt på kvindernes tour med sin påklædning - faktisk så meget, at kvindernes professionelle golf-forbund (LPGA) i år har indført mere strikse regler for, hvordan spillerne skal være klædt - ikke helt uden utilfredshed fra Paige Spiranac.

Ud over golf er hun kendt for at have taget kampen op mod mobning på nettet og for sin kamp mod brystkræft.

Golf-turneringen Dubai Desert Classic spilles i januar måned, og spanieren Sergio Garcia er forsvarende mester. Årets turnering var samtidig den hidtil sidste, hvor den tidlgiere verdens-etter, amerikaneren Tiger Woods, stillede op. Han måtte dog udgå undervejs på grund af sine ryg-problemer.