Der blev scoret vanvittigt mange mål i de otte Champions League-kampe tirsdag aften, og rekorderne faldt på stribe. Her får du overblikket over hvilke rekorder, der måtte lade livet, da storholdene gik mål-amok:

Shaktar Donetsk blev det første hold nogensinde til at score seks mål i en 1. halvleg i en Champions League-kamp, da Bate Borisov blev kørt ned under græstæppet i 0-7 nederlaget. Samtidig tangerede Luiz Adriano Lionel Messis rekord med fem mål i samme kamp og satte oven i købet en ny rekord for hurtigst scorede fire mål i en CL-kamp. Det klarede han nemlig på 17 minutter. Hidtil havde kroaten Dado Prso og tyske Mario Gomez delt rekorden med fire mål på 24 minutter, scoret i henholdsvis Monaco-Deportivo La Coruña og Bayern München-Basel. 7-0 var samtidig en tangering af rekorden for største udebanesejr, som Olympique Marseille satte med det samme resultat tilbage i 2010, da slovakiske MSK Zilina blev nedsablet.

Den største sejr nogensinde i Champions League tilhører dog Liverpool, som i 2007 hjemme på Anfield besejrede tyrkiske Besiktas 8-0.

Inden Shaktar overgik Bayern München med 6-0 føringen ved pausen, var Bayerns 5-0-føring første gang, at et hold havde scoret fem gange på udebane i en CL-kamp. Indens Bayerns og Shaktars overlegne opvisninger tirsdag aften var det kun Monaco mod Deportivo La Coruña i 2003 og Bayern mod Lille  i 2012, som havde formået at score fem mål i første halvleg, men begge gange var det på hjemmebane. 7-1 sejren ude over Roma var samtidig sydtyskernes største udesejr nogensinde i Europa.

Chelseas 6-0 sejr over Maribor hjemme på Stamford Bridge var klubbens største sejr nogensinde i Champions League.