Danmark vandt 2-1 i landsholdets allerførste kamp i EM-kvalifikation til slutrunden i Frankrig i 2016, men det holdt hårdt og kønt var det kun ganske få gange. Det afspejler sig også i karaktererne til de danske spillere, for de tre point, der trods alt blev sat ind på kontoen, har ikke fået det til at løbe af med BTs udsendte.

Her kan du se BTs karakterer til de danske spillere for præstationen mod Armenien.

Morten Olsen
Tre point men også hans ansvar at spillet i hovedparten af kampen var pinligt og nærmest gå-tempo. Armenien havde igen læst Danmark.
02

Kasper Schmeichel
Har vigtig redning efter Armeniens scoring alene med Mkhitaryan. Blev passeret af skud langt ude fra, men ellers arbejdsløs.
4

Peter Ankersen
Indledte stærkt med mange offensive løb, der skabte overtal på højrekanten. Men også et hav af fejlafleveringer i bolsjeblandingen.
4

Simon Kjær
Bliver tørret sammen med Kvist ved 0-1. Blev skadet efterfølgende og fik aldrig sin store revanche fra 0-4 kampen.
02

Andreas Bjelland
Havde bedre styr på sine defensive pligter, men løftede sig ikke nævneværdigt over de andre. Manglede Agger ved sin side.
4

Nicolai Boilesen
Defensivt leverede han en stærk præstation med mange fine indgreb. Man savnede flere fremstød fra normalt offensive Boilesen.
4

William Kvist
Hvor skal man starte? Igen involveret i en scoring. Usikker og langsom i alt, hvad han foretog sig. Mirakel han blev så længe på banen.
-3

Pierre-Emile Højbjerg
Reddede Danmark da det så allerværst ud med fantomspark til 1-1. En af få der turde noget med bolden, men også en del fejl.
7

Michael Krohn-Dehli
Han plejer at være garant for at åbne modstandernes defensiv. Mistede for let bolde, men havde dog fod med i 2-1 målet.
02

Lasse Schøne
Han kom stort set ikke frem til noget. Virkede nærmest bange for at udfordre, og mange afleveringer lå til armeniere.
00

Christian Eriksen
Viser klassen i Premier League men nærmest låst i sit spil. Gjorde ingen forskel i den danske offensiv og blev bare klemt inde.
00

Nicklas Bendtner
Startede horribelt. Virkede uskarp, flagrende og ugidelig i genpresset. Fik tænding efter 0-1 og lavede lækkert indlæg til 2-1.
02

Snit: 2,3

INDSKIFTERE

Jores Okore 4

Lasse Vibe 7

Thomas Kahlenberg UB