Farmand var fodboldstjerne i 90’erne. Nu er stjernebørnene blevet voksne og fortæller her i BT om en opvækst med en berømt fodboldfar:

Mikkel Vilfort

24 år
Søn af Kim Vilfort og Minna Vilfort, bror til Rikke
I gang med en kandidat på KU og arbejder samtidig for Danske Spil
Bor i Brøndby med sin kæreste

Drømmen om en dag at gå sin berømte far i fodsporene som Brøndby-helt var realistisk, men i dag lever Mikkel Vilfort helt fint på den anden side af kridtstregerne.

- Spørgsmålet, om han tog den med hånden i EM-finalen, har jeg fået rigtig mange gange. Så svarer jeg, at det gjorde han ikke. Det er i hvert fald det, han selv har sagt til mig. Ellers har jeg ikke haft så mange oplevelser på den måde, fordi min far er Kim Vilfort.

- Selvfølgelig er jeg ærgerlig over, at jeg ikke blev professionel som min far. Men på den anden side så var jeg nok heller ikke den, der stod forrest i køen i min årgang. Jeg har spillet lidt Sjællandsserie og serie 1-fodbold for amatørholdet i Brøndby de seneste to år.

- Jeg har aldrig selv følt, at der lå noget ekstra pres på mig ud over det, der selvfølgelig er der, når man har ambitioner med det, man laver. Det, at min far har spillet, har da gjort, at der til tider har været lidt ekstra opmærksomhed, men det er ikke noget, som jeg har gået så højt op i, og jeg har aldrig oplevet noget negativt på den konto.

Læs også: Rikke Vilfort: Min far har altid været der, når jeg har haft brug for ham

- Kandidaten er i Afrikastudier på Centre of African Studies ved Københavns Universitet. Den er egentlig meget åben i forhold til, hvad man kan bruge det til. Men det, jeg gerne vil, er noget i retning med økonomi og udvikling. Og så helst med et afrikansk fokus, da det især er der, min interesse ligger.

- Jeg følger stadig meget med i fodbold, for det kræver mit job på Danske Spil. Jeg ser stort set alle Brøndbys kampe, og når de spiller hjemme, er jeg også tit på stadion. Udover et enkelt år i BGA har jeg spillet derude, siden jeg var omkring fire år gammel. Så det er et sted, jeg elsker at være.

Læs her hvordan det gik fodboldstjernernes børn:

Nicolai Laudrup: Far håbede, jeg ikke blev fodboldspiller

Rasmine Laudrup: Mange ved ikke engang, at jeg findes

Laudrups søskende: Mads er ikke den store danser (mobillink)

Cecilie Schmeichel: Jeg klarer den selv uden min  fars penge

Rebecca Laudrup: Jeg har boet flere steder, end mange voksne har

Nadia ’Faxe’ Jensen: Jeg har fået mange drinks, fordi far scorede i EM-finalen

Julie 'Faxe' Jensen: Jeg oplever ting, andre unge aldrig vil komme til

TV: Faxe trænede sin datter (mobillink)

Rikke Vilfort: Min far har altid været der, når jeg har haft brug for ham

Mikkel Vilfort: De spø’r mig tit, om han tog den med hånden

TV: Navnet Vilfort gav gratis drinks (mobillink)

Josefine Høgh: Jeg har forsøgt at være Josefine og ikke Lars Høghs datter

Jonas Høgh: Jeg følte, at jeg ikke kunne leve op til navnet