Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Tonegivende engelsk avis har Laudrup blandt kandidaterne til United-posten efter Sir Alex.

Det er rendyrket spekulation, men tanken er så rar at lune sig på som en ekstra julegave i denne tid, hvor der er carte blanche til at drømme stort.

Michael Laudrup som en fremtidens mand på trænerposten i Manchester United? Det er den toneangivende avis The Guardian, der lufter muligheden i kølvandet på, at miniputten Swansea med Michael Laudrup som rorgænger klarede 1-1 mod mægtige Manchester United med veteranen AlexFerguson som taktisk mester.

-Hvis Michael Laudrup fortsætter de takter, som han har lagt for dagen i Swansea, så vil han helt sikkert være et emne i Manchester United, den dag Alex Ferguson stopper, lyder det.

-Han har ikke sat en fod forkert, siden han startede, og han har tydeligvis lært af, at Swansea tabte 0-1 til United sidste år, fordi man viste for stor respekt. Han sendte et Swansea-hold på banen fuld af selvtillid som Uniteds ligemænd.

Tak for kaffe. Det er ingen dårlig julerose at tage imod, hvis Michael Laudrup har hafttid til at læse aviser juleaftensdag.

-Han har ikke bare overtaget sin forgænger Brendan Rodgers' hold, men han har bygget på og forbedret det betragteligt og har udvist et imponerede øje for gode handler på transfermarkedet, skriver avisen med henvisning til, at Swanseas Michu er Premier Leagues topscorer.

Med 20 millioner kroner kostede spanieren kun en tiendedel af det, som Manchester United har betalt for Robin van Persie.

Michael Laudrup fik tid til at hyggesnakke med Sir Alex Ferguson efter kampen -begge er vinkendere, og danskeren havde lovet at medbringe en flaske rødvin til sin skotske gæst.

Nøglekamp venter Swansea Det er nu hverken fremtiden på den lange bane eller ædle druer, der optager Michael Laudrup i disse juledage.

Anden juledag venter en vigtig tur til Reading. Bundholdet og oprykkerne er helst et sted, der skal give point til Swansea, hvis svanerne skal bevare flyvehøjden.

-Vi kunne nyde resultatet mod United i 24 timer, så gælder tankerne Reading. Det er en kamp, der markerer, at halvdelen af sæsonen er afviklet, og med tre point kan vi rykke på 27 point, hvilket vil være fantastisk. Med uafgjort vil vi have 25 efter den første halvdel, og det vil også være godt, siger Laudrup.

Michael Laudrup har hele tiden haftsom målsætning, at Swansea skal nå de 40 point, der bredt antages at være nok til at overleve en sæson i Premier League.

Der bliver dog også trukket i arbejdstøjet. Swansea har i fire ud af de seneste fem kampe indkasseret mål efter dødbolde, og det er cheftræner Laudrup træt af, selv om han erkender, det er en kalkuleret risiko.

-Vi spiller på en måde, der kræver, vi har små folk som Nathan Dyer, Jonathan de Guzman, Leon Britton og Wayne Routledge, men alligevel er dødbolde et sted, hvor vi gerne vil forbedre os, erkender han.

Andre læser også