Nu løftes sløret for, om Jørgen og Kirsten stadig er sammen i dag.

Der er vist ingen tvivl om, at 'Landmand søger kærlighed'-parret 61-årige Jørgen Pahus fra Stenderup og 65-årige Kirsten Marie Skaarup fra Randers fandt melodien under programmet.

I afsnittet, der netop har rullet over skærmen, var Lene Beier på genbesøg hos Jørgen en måned efter den romantiske weekend, og her var Kirsten på besøg. De to kunne fortælle, at kærligheden er varet ved.

Fire måneder er nu gået, siden Jørgen og Kirsten sluttede optagelserne, men det betyder bestemt ikke, at kærligheden mellem dem er blevet mindre:

»Det går fantastisk med os. Vi er så glade for hinanden. Det er en sand solstrålehistorie med os to. Og det er så dejligt, at vi må lave det hele sammen nu. Vi har jo haft fire måneder, hvor vi ikke har måttet vise os nogen steder, så vi har ikke kunnet gå ud at danse eller i teatret eller noget. For vi blev genkendt med det samme, og det duede jo ikke. Så vi har kun set hinanden inden for lukkede døre – privat og til familiearrangementer. Det har faktisk været lidt, som om vi var i fængsel. Men nu kan vi alting sammen,« forklarer en glad Kirsten til Realityportalen.dk.

»Vi er ikke flyttet sammen endnu, men Jørgen har sagt, at jeg er meget velkommen. Så nu er jeg startet med at flytte sager ned til ham, og jeg har sagt min butik op i Langå. Planen er så, at vi skal have lavet en lille gårdbutik nede hos Jørgen. Der skal være gang i den og ske noget, så det passer mig fint at have en lille butik at nusse med. Så vi starter med butikken, og så er planen, at jeg flytter derned engang i det nye år. Der er lige nogle ting, vi skal have fundet ud af i forhold til, at jeg er pensionist, mens Jørgen arbejder, så hvis vi flytter sammen, vil jeg gå meget ned i indkomst. Men jeg skal flytte ind hos Jørgen. Det er ham, jeg vil leve med resten af mit liv,« fortsætter hun.

Artiklen blev bragt i samarbejde med Realityportalen.dk