Skuespilleren Sebastian Jessen,27, har spillet film, tv og teater, siden han var 10 år.

Men nu har han sin første bærende hovedrolle i Kanal 5´s nye danske dramaserie  ’Heartless’, og hovedrollerne på de skrå brædder står i kø til efteråret, hvor han også bliver far for første gang

Han glæder sig over, at der er så stor interesse fra udenlandske tv-kanaler omkring serien , der allerede nu er solgt til 40 lande, inden premieren i Danmark.

Men allermest glæder han sig til at blive far til august. --Jeg glæder mig helt vildt. Min kæreste går derhjemme og bare vokser, siger en glad Sebastian Jessen, der går et meget travlt efterår i møde.

Han har hovedrollen i musicalen ’Big Bang’ og i forestillingerne ’ Full Monty’, ’Peters jul’ og ’Peter Pan’.

-Det kommer altsammen på det rigtige tidspunkt. Jeg er glad for, at det er nu, og ikke, da jeg var 21 år.-

Sjovt kostskole-liv

Sebastian Jessen og de unge Heartless-stjerner har haft kostskolestemningen helt inde under huden under optagelserne af ’Heartless’, hvor de flere gange har overnattet på godset, der lægger mure til tv-serien.

-Det har været supersjovt og helt kostskoleagtigt. Vi er en gruppe unge, der har joket og grinet og knoklet, fordi vi skulle nå meget på ikke ret lang tid, så vi har givet den gas, siger Sebastian Jessen.

Han har brugt tid på at få den grænseoverskridende rolle som Sebastian på plads.

Rollen er meget sort og dyster i forhold til, hvad jeg ellers har lavet.

For mig har det handlet om at tro 100 procent på historien selv. Det har været det vigtigste for mig. Jeg er gået ind i det, og det har taget sin tid og skabt i dialog med instruktøren. For hvordan dealer man lige med det. Rollen er meget sort og dyster i forhold til, hvad jeg ellers har lavet.

Det er lidt bizart, at du skal suge livet ud af andre og leve på andre bekostning, og at du som søskende er så afhængig af hinanden, som de er.

Det virker incestiøst uden alligevel at være det. Det er anderledes og interessant,  siger Sebastian, der ikke vil afsløre, hvad der sker, hvis søskendeparret ikke får 'noget' energi fra andre.