Hurra! ‘Det, vi taler om’ fylder ni år, og det er som om, at universet vidste det. Vi sender fra Salonen i Pilestræde og I hvert fald er programmet helt proppet med vilde historier om alt fra peniser til euforiserende svampe.

Den kulørte time

Vi taler selvfølgelig om Jim Lyngvilds slots-kaos. Han var helt oppe og køre over sit nye eventyrslot Nordfyn, men nu viser det sig, at han alligevel ikke har købt Harridslevgaard slot, og det har fået slotsarvingen op i det røde felt.

Og så har Manu Sareen udgivet en bog om mænds overgangsalder. Og heri anbefaler han en særlig behandling til mænd med rejsningsproblemer. Men er chok-behandling af penis virkelig en god ide?

Til sidst taler vi om Jesper Dahl aka. Jokeren, der har vinket farvel til kokain. I stedet har han et budskab til os. Han har nemlig fået en åbenbaring og er begyndt at mikrodosere psykedeliske svampe.


Den kontante time

Vi følger op på sagen om Mette Frederiksens fisketegn. Det har selvfølgelig vist sig, at hun ikke havde et. Men hører det under småtingsafdelingen eller bør reglerne gælde selv for en statsminister?

I Sorø er borgmester Gert Jørgensen (K) igen havnet i problemer. Tidligere har B.T. afsløret, at Gert Jørgensen havde en hemmelig borgmesterkonto, som han blandt andet brugte på koncertbilletter til sig selv og andre af kommunens topfolk. Og nu ser det ud som om, Gert Jørgensen endnu en gang har haft heldet med sig - nemlig i forbindelse med en vigtig dispensation til sit husbyggeri, der kom på plads på rekordtid.

I USA er der stor opstandelse over skuespilleren Danny Masterson, der er kendt fra serien “That 70s Show”. Masterson har fået en dom på 30 år for voldtægt af to kvinder. De har beskrevet, hvordan han bedøvede og voldtog dem i hans hjem i Hollywood, men flere af Mastersons tidligere skuespilkollegaer, blandt andre Ashton Kutcher og Mila Kunis, har fortalt, at Masterson var en god fyr og en rollemodel for dem. Det har mildest talt ikke gjort dem mere populære.

Vi slutter på en high, for Nicklas Bendtners beslaglagte Porsche er blevet solgt. Og pengene er røget direkte ned i statskassen.

I studiet sidder Jakob Steen Olsen, Niels Pinborg, Jonas Kuld Rathje, Per Kuskner og Anne Kirstine Cramon.

Din vært er Ditte Okman og programmet er produceret af Sarah Bech.