Tiden er inde til boligsalg via mobilen, mener Boliga.dk, der med ny app. vil gøre selvsalg mere smidigt for sælgerne

Tag billeder, skriv en pris, lav en salgsbeskrivelse og upload det hele via din smartphone. Så er din bolig sat til salg.

Boliga lancerede i 2013 sitet selvsalg.dk til danskere, som selv ville stå for salget af deres boliger, og nu får gør-det-selv-sælgerne mulighed for at håndtere boligsalget via mobilen.

Det sker med lanceringen af Boligas nye selvsalgs-app, der ifølge Boliga-direktør Ricco Zuschlag rammer tidsånden, hvor forbrugerne både kan og vil bestemme mere.

Ekstra tilbud


»Vi vil gerne imødekomme den generation, der er vokset op med internettet og smartphones, hvor de forskellige teknologier er en del af deres daglige liv. Derfor skal app’en ses som et ekstra tilbud til de brugere, der gerne vil håndtere salget nemt og smidigt via deres mobiler. Det er den vej, det går i alle andre brancher, og vi forventer den samme udvikling på boligmarkedet«, siger Ricco Zuschlag.

Mere brugervenligt

App’en er knyttet sammen med selvsalg.dk Boligas selvsalgsplatform, hvor danske boligejere i de seneste to et halvt år selv har kunnet stå for udbud og salg af deres huse og lejligheder.

Indtil videre har 3.700 boligejere solgt deres ejendomme via siden, og med det nye smartphone-værktøj vil Boliga udvide forbrugernes muligheder på selvsalgsmarkedet og gøre salg af boliger endnu mere brugervenligt.

Opbrud
»Nutidens forbrugere stiller sig ikke tilfredse med standardløsninger, og derfor skal man hele tiden at justere sine tilbud til dem. Vi er inde i en opbrudstid, hvor forbrugerne tager magten og går udenom de gamle branchers fordyrende led, og vi er ikke i tvivl om, at selvsalg vil spille en væsentlig større rolle på fremtidens boligmarked«, siger Ricco Zuschlag.

Ikke alt ved boligsalget kan klares i app’en.
»Vi anbefaler stadig, at man får professionel hjælp hos en boligadvokat til handlens juridiske dele«, siger Boliga-direktøren.

Boliga Selvsalg blev lanceret i april 2013 som et tilbud til de boligejere, der selv ville stå for salget. Det koster 499 kr. om måneden at annoncere på sitet.
App'en, der er gratis, kan downloades her