DR Sport 2015. Mikkel Kessler blev overrasket over at Calzaghe dukkede op
DR Sport 2015. Mikkel Kessler blev overrasket over at Calzaghe dukkede op Foto: Henning Bagger

Mikkel Kessler er kendt som en mand med paraderne oppe og reflekserne i orden. Men chokket over, at selveste Joe Calzaghe var kommet til Herning for at overraske den danske boksepensionist, var som en uppercut, der ramte The Viking Warrior med 200 kilometer.

Den walisiske topbokser, der tilføjede Kessler et af karrierens blot tre nederlag, listede sig under det store sportsgalla i Herning ind på danskeren, der var i gang med et interview. Kessler fik mildest talt et chok. Til Calzaghes store fryd.

»Så du, hvor stort et chok han fik? Det var vanvittigt, haha. Jeg havde ikke regnet med, at jeg i sådan en grad kunne tage røven på ham. Han var ved at vælte ned af stolen, han sad på. Det var 'awesome',« sagde Calzaghe til BT efter showet.

DR Sport 2015

Og Kessler havde stadig ikke rystet chokket af sig, da festen var i færd med at blive pakket sammen.

»Jeg var mega overrasket og følsom. Det var en stor kamp (kampen mod Calzaghe, red.) for min karriere, og jeg er glad for, at han kom. Det havde jeg ikke regnet med. Jeg sad og talte om ham, hvor han sender mig en videohilsen. Allerede dér var jeg rørt. Så det betyder meget for mig,« sagde den danske bokselegende og tilføjede:

DR Sport 2015

»Det var stort af ham at komme. Den havde jeg ikke set komme.«

Den walisiske hardhitter, der gik ubesejret igennem sin karriere, var glad for at være tilbage i Danmark for at deltage i hyldesten af sin gamle rival.

jhgjhg

»Det er fantastisk at komme tilbage til Danmark. Sidst jeg var her, var da jeg boksede forkamp til Brian Nielsens kamp mod Mike Tyson i Parken (i 2001, red.).«

»Kessler og jeg har stor gensidig respekt for hinanden. Og det er stort at få lov til at hylde ham på denne måde. Lige efter han havde tabt til Froch i England, kom han tilbage til London for at medvirke i en dokumentar om mig. Det siger noget om hans klasse. Jeg elsker den fyr, han er en stor mester med et meget stort hjerte.«

DR Sport 2015

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.