Kan det virkelig stadigvæk undre nogen, når Foreningen Far modtager kritik? Kan det stadigvæk overraske, at der findes mennesker, der ikke sympatiserer med den forening? Og kan det undre nogen, at mange kvinder føler sig stødt over, at Coop-Danmark donerer legetøj til Foreningen Far?

Det kan det åbenbart – ellers havde Coop vel ikke sendt donationen. Det må skyldes uvidenhed hos Coop-Danmark. Lad mig understrege, at jeg på ingen måde føler mig repræsenteret af Foreningen Far – hverken som mand eller far. Dertil er såvel kvindesyn som børnesyn alt for primitivt i den forening.

Det er nok vigtigt at slå fast, inden fædre fra den klub begynder at slå plat på min bog 'Far i klemme', der på ingen måde er et festskrift for Foreningen Far – tvært imod.

Man skal ikke bevæge sig ret længe rundt på foreningens Facebook-gruppe for at finde primitive og hadske opslag om 'de slemme og løgnagtige kvinder', som Foreningen Far mener at have stiftet bekendtskab med.

Man skal heller ikke grave særligt dybt i denne forenings politiske holdninger, før man gennemskuer, at der er noget ravruskende galt. Alt handler i deres politik om 'fædres rettigheder', mens 'barnets trivsel' fylder uendeligt lidt, hvis ikke ingenting. Det er for mig en advarselslampe.

Nej Coop Danmark, send hellere det legetøj til en børneorganisation, der rent faktisk har børns trivsel som fokusområde – i stedet for en forening, der kun kan se 'fædres ret'.