Skovshoved - HIK
På grund af regn på Skovshoveds bane, er denne kamp rykket til kunstgræs i Vangede, og det virker bookmakerne ikke til helt at have fundet ud af. HIK spiller nemlig til daglig på kunstgræs, og er et teknisk stærkt hold, hvorfor det er en klar fordel for dem, at kampen spilles på dette noget hurtigere underlag. Oveni er Skovshoved i elendig form med fire nederlag på stribe og blot én scoring i den periode, mens HIK virker til at have fundet formen igen efter et par dårlige resultater. Selv om det er lokalopgør, skal HIK være ret klare favoritter hér.

HIK vinder kampen
Danmark - 2. division pulje 1, klokken 19:00
Oddset 1,55 er fundet hos Bet365

Genk - Liverpool
Selv om Liverpool er forsvarende vindere af Champions League, imponerer de ikke på udebane i turneringen. De har nu tabt fire gange i træk på udebane i gruppespillet, og da denne kamp ligger mellem Manchester United og Tottenham i Premier League, forventes der flere roteringer fra normal startopstilling i denne kamp. Genk er et fint hjemmehold, der blandt andet hentede point mod Napoli i sidste runde, og er udover en langtidsskadet spiller komme i stærkeste opstilling. Derfor virker det fornuftigt at satse på Genk med to mål forud.

Genk taber med maksimalt ét mål
UEFA - Champions League, klokken 21:00
Oddset 2,08 er fundet hos NordicBet (asian +1,5)

RB Salzburg - Napoli
RB Salzburg har imponeret i årets turnering med først en opvisning mod Genk og fik siden presset Liverpool til det yderste i den seneste kamp. Hjemme er de normalt meget stærke, og skal her op imod et Napoli-hold, som spillemæssigt ikke har imponeret i denne sæson. Slet ikke på fremmed græs, hvad man også så i udekampen mod Genk, og hvor Napoli mangler stamspilleren Mario Rui, står Salzburg til at kunne komme i stærkeste opstilling. Napoli har mere individuel kvalitet, men Salzburg vandt klart det tilsvarende opgør i Europa League i sidste sæson.

RB Salzburg vinder kampen
UEFA - Champions League, klokken 21:00
Oddset 2,70 er fundet hos Bethard