Tyskland - Argentina
Godt nok er Argentina uden både Lionel Messi og Sergio Agüero, men det er stadig et hold med masser af offensiv kvalitet, og der skal alt andet lige være gode chancer for, at begge hold får scoret i denne kamp. Mod klassemodstand som Holland har man givet ret mange chancer væk, og selv mod Nordirland gjorde man det samme - det var et mindre mirakel, at nordirerne ikke fik scoret i den kamp. Modsat har tyskerne selv så tilpas meget offensivt at byde på, at de nok skal få scoret, så selv om det er en venskabskamp, bør begge hold få scoret i kampen.

Begge hold scorer i kampen
Venskabskamp, klokken 20:45
Oddset 1,72 er fundet hos Bet365

Botafogo - Goias
Goias er inde i en god periode med fire sejre på stribe, og det er svært at se, at de skal være så undertippede i denne kamp. Med de mange sejre kan Goias skimte toppen af rækken, og udover karantæneramte Daniel Guedes er man i stærkeste opstilling. Botafogo er modsat inde i en dårlig periode. De har tabt fire kampe i træk og er her uden nøglespilleren Joel Carli samt Gilson Nascimento på grund af karantæne. Fordelen af hjemmebane er normalt stor i Brasilien, men som de to hold agerer for tiden, skal Botafogo ikke svære så store favoritter.

Goias får point i kampen
Brasilien - Serie A, kl. 00:15 (nat til torsdag)
Oddset 1,75 er fundet hos Unibet

Vendsyssel FF - FC Nordsjælland
Man skal normalt være lettere vanvittig for at gå efter få mål i en FC Nordsjælland-kamp, men dette kan nemt være undtagelsen. Dels er kampen på græs i Hjørring, og dels plejer FC Nordsjælland at bytte på en del pladser i pokalen. På naturgræs har man i tre af de seneste fire år spillet målfattige kampe, og netop Vendsyssel har været involveret i få mål i denne sæson. Med blot 2,08 mål i snit per kamp er de det hold, der snitter færrest mål per kamp i NordicBet LIGA, og kan Vendsyssel få gjort det til et fysisk slag på en halvdårlig græsbane, ligner det få mål.

Under 2,5 mål kampen
Danmark - DBU Pokalen, klokken 19:00
Oddset 2,60 er fundet hos Unibet