Så gik den ikke længere for NFL-stjernen Rashee Rice.

Efter et voldsomt trafikuheld, blev han efterlyst af politiet, og nu har den 23-årige Kansas City Chiefs-spiller meldt sig selv.

Det oplyser Dallas Police Department.

Ifølge Fort Worth Star-Telegram blev Rice løsladt efter at have betalt en kaution på 40.000 dollar, svarende til 278.500 danske kroner.

Han er dog fortsat anklaget for otte lovovertrædelser i forbindelse med ulykken, heriblandt seks tilfælde af kollision med legemsbeskadigelse, et tilfælde af kollision med alvorlig legemsbeskadigelse og et tilfælde af grov vold, skriver People.

Ulykken skete angiveligt, da Super Bowl-vinderen kørte ræs i sin Corvette sammen med en anden fører på 21 år, der kørte i en Lamborghini.

Det blev så vildt, at begge mistede kontrollen over de to køretøjer og endte med at køre ind i fire andre biler. 

I alt blev fire personer behandlet for skader, og førerne – heriblandt Rice – forsvandt hurtigt.

»Førerne af både Lamborghinien og Corvetten flugtede begge fra ulykkesstedet uden at se, om der var nogen, der havde brug for lægehjælp eller for at dele deres informationer,« lød det fra Kirstin Lowman, en talsmand for politiet i Dallas i staten Texas.

I en Instagram-story har Rashee Rice ifølge People skrevet, at han tager det fulde ansvar, og at han undskylder til alle, der var involveret i ulykken.