Med en sejr på 1-0 over FC Nordsjælland fastholder Randers FC sin position i Superligaens bedste halvdel.

Bortset fra et skud forbi Randers-målet af Martin Vingaard havde FC Nordsjælland i kampens første 45 minutter intet at byde på. En af årsagerne til dette var, at holdets topscorer Bruninho var fraværende på grund af en skade.

Til sammenligning spillede hjemmeholdet, der var uden sin karantæneramte svenske angriber Mikael Ishak, sig frem til flere scoringschancer. Det var dog kun den polske lejesvend Piotr Parzyszek, der ramte målet. Det skete, da han i det 27. minut headede et indlæg fra Johnny Thomsen i netmaskerne, og derfor gik Randers FC til pausen med en føring på 1-0.

I anden halvleg vendte billedet. FC Nordsjælland gik til angreb og jagtede udligningen. Den udeblev dog, selvom Marcus Ingvartsen havde to kvalificerede afslutningsforsøg, hvor bolden ramte overliggeren. Det frustrerede FCN, der i sidste minut fik anfører Patrick Mtiliga udvist efter en batalje med Randers FCs Mandla Masango.