Reda Zam Zam beholdt sit WBA Intercontinental-bælte ved at besejre brasilianske Mike Miranda fredag aften. Nu venter en kamp mod en af de helt store.

Efter knockoutsejren i tredje omgang over brasilianske Mike Miranda fredag aften er juniormellemvægteren Reda Zam Zam klar til større udfordringer.

Boksepromotor Mogens Palle har et begrundet håb om snart at arrangere endnu større kampe for Zam Zam, der inden opgøret lå nummer syv på WBA-ranglisten, mens Mike Miranda var placeret som nummer 15.

- Det er sjældent, at to, der er så godt placerede på ranglisten, mødes. Derfor vil jeg tro, at Reda rykker op som nummer to eller tre, siger Palle, hvis næste træk meget vel kunne være at prøve at arrangere en kamp mod Carlos Baldomir. Selv om argentineren for nylig tabte sit WBC-mesterskab til Floyd Mayweather Jr., er han stadig et stort navn i USA.

En sejr over Baldomir kan nemlig bane vejen til en større kamp end den oplagte VM-dyst mod WBA-mesteren José Rivera. Den 5. maj næste år mødes kanonerne Mayweather og Oscar De La Hoya, og det er ikke umuligt, at Zam Zam få lov at møde vinderen herfra.

/ritzau/