Han ønskede sig så brændende offensive forstærkninger, men det endte i det store ingenting for Michael Laudrup. Brøndbys cheftræner fik ikke sine ønsker opfyldt: Forårets kampe bliver uden en ny bomber i front.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>BARCELONA:Var han skuffet? Var han vred? Eller var det blot en kendsgerning, som han måtte acceptere? Svaret blæste i går i den katalanske vind. Michael Laudrup var tavs med hensyn til Brøndby-direktøren Per Bjerregaards mislykkede jagt på en angriber.

Michael Laudrup sagde fredag til B.T., at han først ville kommentere den offensive situation mandag morgen, når transfervinduet var lukket, men mandag morgen havde han mistet lysten.

»Det er ikke et relevant spørgsmål nu. Nu fokuserer vi udelukkende på Barcelona-kampen,« siger han. Brøndby-træneren havde afleveret en liste med sine favoritnavne i god tid.

Opgav søndag aften
»Det ærgrer mig, men der er ikke noget at gøre ved det,« siger Per Bjerregaard. »Vi har gjort en ihærdig indsats, men det lykkedes ikke. Vi var meget tæt på to gange,« siger direktøren, som bekræfter, at det den ene gang handlede sig om et lejemål af australieren Jason Culina fra Ajax.

Den mulighed skød Culinas agent Søren Lerby ned i B.T. lørdag, men forhandlinger om en ny frontløber fortsatte helt frem til søndag aften.

»Vi gav op søndag aften klokken 21.30,« konstaterer Bjerregaard, som ikke har nogen kommentarer til det faktum, at OB-bomberen Mwape Miti- som tidligere skrevet i B.T. sprang i målet, da der skulle skrives under.

»Markedet er ellers meget atypisk for tiden. Vi er blevet tilbudt masser af angribere - også flere aktuelle landsholdsspillere fra forskellige lande. Men i hvert fald de svenske klubber kan jo også læse danske aviser og konstatere, at Brøndby mangler en angriber. Så blev prisen presset lidt op,« siger han.

Vil helst leje
Ifølge direktøren er det ikke kun på grund af prisniveauet, at Laudrup nu kan rive sin ønskeseddel i stykker: »Vi ville ikke ud i en lang kontrakt med en spiller, for så står vi med fire angriber om et halvt år, når de skadede kommer tilbage. Vi ville helst ud at leje. Det ubehagelige ved hele situationen er jo, at vi har tre angribere ude med skader,« siger direktøren.

Ruben Bagger kan være klar om cirka tre uger, Peter Foldgast skal bruge to-til tre uger, mens Kaspar Dalgas, der af Laudrup betragtes som værende fløjspiller, har en spinkel chance for at blive klar til SAS liga-premieren den 14. marts.