En af mesterklubben FCKs grundlæggere og storejere, direktør Aldo Petersen, er under mistanke for mandatsvig. Bagmandspolitiet har sigtet to advokater og to direktører i sagen, hvor de fire sigtede muligvis har snydt en række private investorer og scoret en ulovlig gevinst på en handel med aktier.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Ifølge sigtelsen skal den ene advokat have fungeret som likvidator i et selskab og have medvirket til at sælge en stor aktiepost til en pris langt under markedsværdien.

Det skal dreje sig om 7,5 mio. kr., og køber var angiveligt to selskaber, der ejes af de to advokater, Aldo Petersen og yderligere en sigtet i sagen.

Østre Landsret besluttede i går at stadfæste en kendelse fra byretten, der ophævede et navneforbud i sagen. Dette gælder alle på nær den fjerde sigtede. Adokaterne er Karoly Nemeth og Ole Sigetty, som sammen med Aldo Petersen har udsendt et brev, hvori de bedyrer deres uskyld. De kalder sigtelsen »grundløs« og beskylder Bagmandspolitiet for »ufuldstændig efterforskning«.

Hvis sagen måtte føre til en tiltale og evt. domfældelse, vil det være en personlig katastrofe for mangemillionæren Aldo Petersen. Han er direktør i det Nasdaq-noterede IT-selskab Euro Trust - tidligere Euro 909. I sin tid investerede han sammen med adm. direktør Flemming Østergaard og Michael Kjær i FCKs moderselskab Parken Sport & Entertainment, hvor han stadig er en af storaktionærerne og sidder i bestyrelsen.

Adm. direktør Flemming Østergaard, kendt som Don Ø, ønsker endnu ikke at forholde sig til, om Aldo Petersen kan blive siddende i Parkens bestyrelse.

»Skal han ikke lige dømmes først? Nu vil jeg tale med Aldo Petersen. Indtil jeg har sat mig ind i sagen, vil jeg ikke kommentere den,« siger Østergaard, der netop har købt sig ind i TV-kanalen DK4, ejet af Euro Trust, hvor Aldo Petersen er direktør.

Det var i går aftes ikke muligt at træffe Parkens bestyrelsesformand, Peter Norvig, for en kommentar.