EHF-cup, semifinale, kvinder. Motor Zaporozhye - Slagelse 28-23 (13-12). Anja var ikke tilfreds med nederlag i returkamp i Ukraine, trods samlet sejr. Og dermed finalepladsen.

Slagelse kom aldrig rigtig op i gear i EHF-returopgøret mod Zaparoshje. Det var dog forståeligt, efter holdets klare sejr på hele 21 mål i den første semifinale. I en meget kold hal i Ukraine tabte Slagelse med 23-28 efter at have været bagud med 12-13 ved pausen.

»Vi var med i første halvleg, og ved pausen stod den 13-12. Men så var der en periode i anden halvleg, hvor de scorede 10 mål, og vi kun fik lavet tre.

Det vendte kampen til deres fordel,« fortæller Slagelses formand Bjarne Stenbæk og tilføjer, at han kender træner Anja Andersen godt nok til at vide, at »hun bestemt ikke er tilfreds med den præstation«.

Selv om vi havde vundet første kamp stort, så spillede vi for at vinde. Og det var altså ikke godt nok. Men til gengæld tror jeg også, at Motor Zaporozhye spillede dårligere end sædvanligt i Farum,« siger Bjarne Stenbæk.

Slagelse var for øvrigt uden Jeong Ho Hong og Mia Hundvin, der havde fået fri til at passe en eksamen. Topscorer blev Petrovic med syv mål, mens Camilla Andersen for en sjælden gang kun scorede tre mål.

Trods nederlaget er Slagelse nu klar til finalen, hvor holdet er sikker på at møde et ungarnsk hold. I dagens anden semifinale mødes Dunaferr og Cornexi Alcoa, hvor den første semifinale endte med en gevinst på fem mål i Dunaferrs favør.

Topholdet i den ungarnske turnering ser da også ud til at blive Slagelses modstander i EHF-finalen, som skal spilles den 10.-11. maj og med returkamp ugen efter. Placeringen af hjemme- og udebane afgøres ved lodtrækning på tirsdag.

Finalen i Danmark bliver flyttet til Farum Arena, hvor Slagelse havde så stor succes i den første kamp mod Zaporoshje. Det var ligeledes meningen, at Slagelse skulle have spillet DM-semifinale mod Viborg i Farum Arena.

»Men vi har valgt at blive i Antvorskovhallen. Det er noget andet at skulle møde et udenlandsk hold på en anden bane. I en kamp mod et andet dansk hold foretrækker vi at spille i Antvorskovhallenn,« siger Slagelse-formanden Bjarne Stenbæk. Den første DM-semifinale spilles den 24. april.