FC København gav Randers FC en lektion i effektivitet og kynisme, da københavnerne rejste fra Randers med en 3-0 sejr i bagagen.

César Santin var hovedarkitekten bag FC Københavns 3-0-sejr over Randers, der ikke kendte sin besøgstid i kampen mod SAS Ligaens tophold.

Årstiden og banens beskaffenhed taget i betragtning leverede de to hold en meget underholdende forestilling med masser af chancer i begge ender af banen.

John Faxe Jensens filosofi om at være mere boldbesiddende i forhold til tidligere udgaver af Randers FC viste sig at slå igennem, men det store og altafgørende problem var, at Randers-spillerne ikke udnyttede de muligheder, som overtaget resulterede i.

Omvendt viste Ståle Solbakkens tropper den kynisme, der kendetegner et tophold. Hjemmeholdet havde langt de fleste chancer i første halvleg og sendte en stærkt spillende Jesper Christiansen på overarbejde, men FCK-keeperen viste stor sikkerhed i alle sine indgreb.

César Santin scorede FCK's to første mål, og brasilianerens andet mål et minut efter pausen til 2-0 punkterede reelt kampen. FCK kontrollerede efterfølgende begivenhederne og var tættere på at komme på 3-0, end Randers FC var på en reducering. I kampens døende minutter kunne Dame N' Doye fejre sin første scoring i SAS-ligaen, da han gjorde det til 3-0.