Svenske Tobias Grahn fik en blandet debut for Randers FC, da kronjyderne hjemme måtte se sig slået med 3-0 af FC København.

Tobias Grahn var en af de hjemmeholdets bedste spillere, da Randers FC dominerede første halvleg mod FC København. Det var dog skønne spildte kræfter for Grahn og medspillerne, der måtte se sig slået med 3-0 af SAS-ligaens tophold.

- Taktikken gik ud på at få et spillemæssigt overtag i kampen. Det lykkedes vi flot med i første halvleg. Det eneste minus var, at vi var bagud med 0-1 ved pausen. Vi havde ellers tilspillet os rigeligt med chancer i de første 45 minutter, men målene manglede. Vi må bare erkende, at vi blev straffet af et mere effektivt mandskab, opsummerede Tobias Grahn, der ved flere lejligheder var iscenesætteren på kronjydernes midtbane, hvor han indtog en fri rolle.

- Det er min rolle i vores bestræbelser på at være meget i boldbesiddelse. Det forløb helt, som vi havde håbet i første halvleg, men efter pausen gik jeg ned med resten af holdet. Det blev svært, fordi FCK punkterede kampen med scoringen til 2-0 i begyndelsen af anden halvleg, sagde Tobias Grahn, der er glad for at være tilbage i dansk fodbold.

- Det er dejligt at være tilbage. Der venter mig også nogle spændende kampe mod mine tidligere klubber OB og AGF.

/ritzau/