Liverpool-fans verden over kan nu se frem til at kunne følge de røde helte ligegyldig, hvor de befinder sig i verden. Klubben offentlige tirsdag en pay-per-view aftale med Granada Media, der kan føre til en revolution inden for fodboldverden.

Aftalen, der indbringer Liverpool 240 millioner kroner, betyder at Liverpool-fan foreløbig vil være i stand til at kunne betale for at se forsinkede transmisioner af The Reds på Wap-telefoner eller digital-TV.

De første transmissioner skal efter planen sendes om halvandet år når internet-kapaciten bliver større, og foreløbig vil Liverpools kampe blive sendt til England, Skandinavien og del af Asien. Klubben forventer dog, at der vil gå op til fem år, før der er udviklet en internet-portal, der kan sende kampene i en ordentlig kvalitet.

Joint venture projektet vil ud over de forsinkede transmissioner også tilbyde uddrag af kampene, live studio kommentarer og online-væddemål til de omkring 12 millioner Liverpool-fan verden over.

Granada Media købte sidse år 9,9 procent af aktierne i Liverpool, og det ventes at flere storklubber vil udbygge samarbejdet med medievirksomheder for at udnytte de enorme pengebeløb, de forventes at kunne tjene ved pay-per view.