Sådan hedder Krasserens debatprogram der fortæller den ucensurerede sandhed om dansk fodbold, og med garanti helt uden nogen der hedder Folmer.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Som frontperson har vi valgt Christians Andersens, fordi han ikke har problemer med at være spydspids i kampzonen.

Krasseren har mødt Christians Andersen til en bramfri snak. Han har jo ikke har taget diplomuddannelse i politisk korrekthed.

- Først vil jeg gerne sige, at hvis der er nogen, der siger, at jeg ikke havde hvide tennissokker på under den der træningslejr, så er de simpelthen fulde af løgn, og jeg er parat til at sagsøge alle, også kamerafolkene

- Og til folk oppe i Nordjylland. – Jeg er træt af at blive kritiseret for, at jeg kalder jeres klub for Ålborg. Hvad er problemet? I Vestjylland bliver de sgu da ikke sure over jeg kalder deres hold for Esbjerg. Sku' vi ikke koncentrere os om fodboldskampen i stedet for?

- Jeg har for øvrigt tænkt mig at bruge min rolle som spydspids i kampzonen til at forsvare trænerne. Det er ikke trænerens skyld, men tegn på dårlig ledelse, når det går dårligt for holdet. Bare spørg Flemming.

Dagens Rygter
Inter har givet Mourinho en uge til at sige ja til klubben. The Sun. De må til at tage en beslutning i Barcelona.

Ronaldinho er på Real Madrids indkøbsliste, ifølge Sport.es

Real Madrid vil have den nyudnævnte landsholdsspiller Ruben de la Red tilbage fra Getafe, Han skal være en del af holdet og skal således ikke sælge videre til fx Liverpool eller Villarreal. Sport.es

Atletico Madrid vil hente Gerard Pique i Man U, Juve er også interesseret, skriver Daily Mail.

Silberbauer er sat af til aftenens kamp mod Viborg. Ailton er med i truppen i stedet for en skadet Allbäck

Berti Vogts er ny landstræner i Aserbajdsjan, flere.

Dagens Citat
- We're going to Moscow, you're going to Tesco.

Liverpools tilhængerne til Evertons fans under gårsdagens derby. De tror åbenbart, at de skal til Moskva, hvor Champions League finalen spilles. Everton planlægger at bygge nyt stadion udenfor Liverpool i samarbejde med supermarkedskæden Tesco.

Læs mere irriterende sportsjournalistik på