Kenneth Jonassen er videre til finalen ved Copenhagen Masters, hvor landsmanden Peter Gade venter - præcis som sidste år.

En tændt Kenneth Jonassen leverede i sin anden gruppekamp ved badmintonturneringen Copenhagen Masters millimeterpræcist netspil mod indonesiske Sony Dwi Kuncoro, som blev besejret 21-17, 21-15. Dermed er Jonassen klar til finalen i turneringen, der bliver hans sidste på eliteplan, inden han fra nytår skal være træner for de bedste danske kvindelige spillere.

Kampen mellem den 34-årige dansker og den 24-årige indoneser bød på flere intense dueller, og især pointet til 20-17 til Kenneth Jonassen i første sæt fik for alvor gang i Falconer Salen.

- Vi følger hinanden fint i første sæt, men jeg kan mærke, at han ikke helt kæmper så meget, som han plejer. Det virker som, at han gerne vil have afsluttet boldene hurtigt, siger Kenneth Jonassen, der op til kampen var tvivlsom på grund af problemer med ryggen.

Men Jonassen er trods altså alligevel finaleklar. Mandag møder han landsmanden Peter Gade, og det bliver dermed en gentagelse af sidste års finale i turneringen, hvor det var Peter Gade, der trak den længste fjer.

/ritzau/