Håndbold. EHF-cup, kvinder. Kvartfinale, 2. kamp. Horsens-Cornexi Alcoa. 32-29 (14-13). Horsens vandt godt nok hjemme, men kunne ikke hente se seks mål, der var blevet sat over styr på udebane i den første kamp.

Også Horsens er ude af årets internationale turneringer. Men det var ikke så uventet efter seks måls nederlaget 32-26 i den første kamp.

Horsens havde muligheder, men formåede ikke at hverken stille eller spille skarpt nok fra start.

Og det blev afgørende. For Hjemmeholdet kunne bare gå til pausen med en 14-13 føring. Og det er altså ikke nok, når der skal hales seks mål ind.

Horsens virkede for passive i de første 30 minutter. Og det var helt korrekt, at træner Thomas Hylle i pausen sagde, at der var givet for mange billige mål væk - og at Horsens ikke var skarp nok. Ærlig snak.

Efter pausen var den tidligere Ikast-spiller Beata Siti ret så afgørende for en eventuelt Horsens offensiv. Hun scorede en række gode mål på tidspunkter, hvor hjemmeholdet forsøgte at skaffe sig et par måls forspring, og måske på den måde skabe panik hos ungarerne.

Men efter Sitis udligning til 18-18 efter 43 minutter, fornemmede man at slaget var tabt. Og med 10 minutter tilbage var stillingen 20-20. Ja, Alcoa kom endda foran 21-20, men Horsens kom tilbage, og sluttede kampen med ære.

Men der var ikke på noget tidspunkt mulighed for at hente forspringet. dertil havde bl.a. Sjøberg været for dårligt skydende. Hun skulle sammen med Åsa Eriksson havde haft en superdag, hvis holdet skulle have været videre.