Der er nu flere spillere på banen i forbindelse med et køb af TDC. Og jo flere om buddet, desto større er chancen for et salg.

Den danske telekoncern TDC er et ombejlet foretagende. Og der skulle nu være flere købere, der gør hoserne grønne overfor koncernen.

Ifølge Wall Street Journal onsdag er der nu to investorgrupper, der nærstuderer TDC's bøger og foretager en såkaldt due diligence. At der nu er kommet en anden gruppe ind, gør det mere sandsynligt, at TDC bliver solgt - men TDC nægter at kommentere avisens oplysninger, skriver Bloomberg News.

Avisen skriver at den nye gruppe består af Cinven Group og BC Partners fra London og Apollo Management og Silver Lake Partners fra USA. Den første gruppe, der fik lov at kigge bøger bestod af Apax Partners Ltd., Permira Advisors, Blackstone Group, Kohlberg Kravis Roberts & Co. og Providence Equity Partners. Som en tredje potentiel køber nævnes schweiziske Swisscom. Selskabet har overvejet et bud, men har endnu ikke lavet en due dilligence, skriver avisen.

/ritzau/