Walther er en hund efter TV. Derfor har han givet pote på at være vært sammen med skuespilleren Robert Hansen og lave syv ugers direkte morgen-TV for børn i sommerferien.

Walther er en fire år gammel golden retriever, der har haft sin gang i TV-byen sammen med »far«, Jacob Snedevig fra B & U, siden han var en ganske lille hvalp.

Det er blevet til lidt bi-hundejobs på nogle børneprogrammer, men det er første gang, han skal prøve at være medvært.

»Vi har dog aftalt, at han kan komme og gå, som han vil,« siger Robert Hansen, der også får sin debut på TV med »Sommer Sumarum«, som programmet hedder. Han er netop blevet færdig med filmen »Anja og Victor«, der er fortsættelsen af »Kærlighed ved første hik«, og til efteråret skal han spille Emil fra Lønneberg på teatret.

Walther følger Robert i tykt og tyndt. Han har således været med på research i BonBonland, der har gjort sig berømte på at putte hundeprutter på pose. »Walther« benyttede lejligheden til at få sagt et par borgerlige bjæf til BonBonlands kæmpestore papamache-hund, der står ved indgangen til det sydsjællandske forlystelsescenter.

Robert og Walther vil også lægge vejen forbi Legoland, Ledreborg, Vejby Camping, Lejre og Københavns Havn, hvor der vil være ting, børn kan deltage i såsom kæmpeskattejagt, dyrskue eller Danmarks største bingospil. Børnenes Rekordbog vil overvære en del af begivenhederne, der forhåbentlig vil blive optaget i bogen.

Cartoons, Outlandish, Rollo og King og Safri Duo har alle sagt ja til at kigge forbi, og så er der lige kendingsmelodien, der mangler nogle vers om sommer og sol.