Tirsdag satte Nykredit som det første realkreditinstitut et 30-årigt lån til rekordlave 2,5 pct. i rente frem på hylden. Nu kan man også få det nye drømmelån hos BRFkredit. Det fremgår af en fondsbørsmeddelelse, selskabet har sendt ud torsdag.

- Det er vigtigt for os, at vi har gode tilbud til vores kunder. Så det er også et spørgsmål om at være til stede på markedspladsen. Men vores 3 pct. lån er stadig åbent, selvom vi nu har åbnet 2,5 pct. lånet, siger cheføkonom Ulrikke Ekelund, BRFkredit.

Hun fortæller, at kunderne kan få det nye lån fra mandag. Ydelsen bliver en smule lavere end på det 30-årige 3 pct. lån. Tilgengæld er kursen også lavere, hvilket betyder, at man får en højere restgæld, hvis man vælger 2,5 pct. lånet.

Det er endnu uvist, hvad startkursen bliver på BRFs nye lån. Men hos Nykredit bliver obligationen torsdag handlet til omkring kurs 96. Til sammenligning ligger 3 pct. lånet meget tæt på kurs 100.

Nordea Kredit åbnede tirsdag en 30-årig 2,5 pct. obligation, men har endnu ikke gjort lånet tilgængeligt for sine kunder.