Tre super sexede piger i 20erne, tøj så stramt, at man kan se om de er omskårne, nedringede til navlen: Tilsammen er de Charlie's Angels, en fræk og sprængfarlig detektiv trio, der sparker den ondeste røv.

Den klodsede og vattede Bosley (Bill Murray) er den stedfortrædende chef for vores tre piger og helte. Den rigtige chef og bagmand er Charlie, en anonym millionær, der kun er tilstede via sin stemme (John Forsythe - Blake Carrington i "Dollars").

Pigernes opgave i filmen er at finde den kidnappede nørd og ungkarl Eric Knox - en drømmesag for "Charlies Angels". Sporet leder englene Dylan (Drew Barrymore), Natalie (Cameron Diaz) og Alex (Lucy Liu) til den uendeligt rige spradebasse Roger Corwin (Tim Curry), der ejer satelitfirmaet Red Star.

Men brikkerne i puslespillet passer dårligt sammen, hvilket selvfølgelig skaber en serie af problemer, som pigerne må sparke, charme og sexe sig ind og ud af. Til sidst falder ti-øren dog, og den handledygtige trio ender med at måtte kæmpe for Charlie's liv.

"Charlie's Angels", der er baseret på en tv-serie fra 70'erne, er en rigtig legesyg film, der udover suverænt lækkert design og locations besidder en helt fantastisk stemning.

Hvis man skal lege med på fiktionens univers, så er det som om, at pigerne ikke er klar over, at de kan dø af deres mange blodige konfrontationer med fjenden. For dem er det ikke risikabelt arbejde - det er eventyr. Deres noget enfoldige og barnlige flirten med døden gennemsiver hele filmen, hvilket i sidste ende får den til at stråle.

Lad nu være med at tænke for meget over kontinuiteten og plottet, men nyd i stedet filmen for det den er: En festlig blanding af Austin Powers og James Bond, tilsat lidt 70'er nostalgi og med vilde kampsekvenser, der er "Matrix" værdig (koreograferet af broderen til "Matrix"' koreograf). En overstadig og festlig humørbombe af en actionfilm, der fra først til sidst kører i hurtigste gear.

"Charlie's Angels", USA. Instr.: McG. Premiere i hele landet. **** (4 stjerner)