____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Alle taler om den nye trend med økologiske og biodynamiske vine. Men faktisk er disse vine slet ikke så moderne, som man skulle tro.

- Realiteten er, at masser af vinbønder i årevis har dyrket deres druer med slet ingen eller kun meget lidt brug af kemikalier. Bl.a. en række af de topproducenter, der står bag nogle af verdens mest kostbare vine, eksempelvis en af de allerdyreste, Romaneé Conti fra Bourgogne. De har bare ikke sagt det højt, bl.a., fordi en stor del af de erklærede økologiske vine har været kedelige oplevelser, siger B.T.s vinekspert, Tim Vollerslev.

Læs mere i ugens vintest.

Med B.T. Plus får du:
- Se hele testen af de 10 vine.
- Se hvilke vine, der får B.T. guld- og sølvmedaljen.

Vil du have inspiration til gode vine? Find de bedste vine blandt mere end 2.000 vinanmeldelser og få opdateringer med nye vine hver uge, så klik her:

B.T. Plus kan også tilbyde følgende artikler:

- Brugervenlige vine fra Down Under:
- Anmeldelser af 120 spisesteder:


Med et abonnement på B.T. Plus får du adgang til  for kun 29 kroner om måneden.




Alle taler om den nye trend med økologiske og biodynamiske vine. Men faktisk er disse vine slet ikke så moderne, som man skulle tro.

- Realiteten er, at masser af vinbønder i årevis har dyrket deres druer med slet ingen eller kun meget lidt brug af kemikalier. Bl.a. en række af de topproducenter, der står bag nogle af verdens mest kostbare vine, eksempelvis en af de allerdyreste, Romaneé Conti fra Bourgogne. De har bare ikke sagt det højt, bl.a., fordi en stor del af de erklærede økologiske vine har været kedelige oplevelser, siger B.T.s vinekspert, Tim Vollerslev.

Han forklarer, at betegnelsen ‘økologisk’ ofte kun betyder, at druerne er dyrket økologisk. Langt de fleste økologiske druer bliver til vine uden økologisk godkendelse, fordi der tilsættes lidt naturligt svovl – simpelthen for at vinen skal kunne holde sig på flasken.

- Efterhånden mestrer producenterne måden at lave vin på så perfekt, at der i dag kun findes få dårlige vine, understreger Tim Vollerslev.