Men Marc Nygaard tog titlen.

Marc Nygaard og Morten Nordstrand udkæmpede en drabelig duel om topscorertitlen, da FC København og Randers FC spillede 3-3 i årets sidste kamp.

Begge havde inden kampen scoret 14 mål, men begge lagde ekstra mål til årets høst. Først scorede Marc Nygaard sit mål nummer 15, så gjorde Morten Nordstrand det samme, og blot et minut inde i 2. halvleg lagde Marc Nygaard sig alene på førstepladsen, da han scorede til 16. sæsonmål.

Derefter opstod tvivlen, da Morten Nordstrand fik chancen for at udligne i duellen, da han fik lov at sparke sit andet straffespark i kampen. Bolden tog stolpen og hoppede via Randers-målmand Kevin Stuhr Ellegaard videre i mål. Og så opstod tvivlen. Mål eller selvmål?

- Morten Nordstrand får den, sagde kampens fjerdedommer Jesper Bæk Overgaard efter kampen til sporten.dk

Dermed ender Morten Nordstrand og Marc Nygaard lige på SAS Ligaens topscorerliste – begge med 16 mål, men da Marc Nygaard var den, der først scorede det 16. mål, er det ham, der officielt kåres som vinderen af titlen.