Stærkt ført an af en velspillende Michu skaffede Michael Laudrup og Swansea sig tre point til tabellen lørdag eftermiddag, da de smadrede QPR på hjemmebane.

I løbet af ugen kunne sporten.dk berette, at Morten Wieghorst var blevet hentet ind som assistent i den walisiske klub. Men under lørdagens opgør måtte Michael Laudrup klare sig uden sin nye højre hånd, som dog forventes at sidde ved Laudrups side under næste weekends kamp mod Liverpool.

Laudrup klarede sig fint alene. Mere end fint, må man sige. For med fare for at bruge en slidt term inden for fodboldverdenen må Swanseas sejr over bundproppen Queens Park Rangers lørdag eftermiddag betragtes som værende en decideret udradering. 4-1 vandt det walisiske mandskab i en kamp, hvor Queens Park Rangers intet kunne stille op.

Michael Laudrups frontløber spanske Michu har i denne sæson været symbolet på Swanseas fine præstationer. Men den skarpe herre har dog ikke kastet mange overskrifter af sig på det seneste. Angriberen havde således inden opgøret mod Queens Park Rangers ikke scoret i seks kampe. Men det blev der lavet om på.

Fra bænken kunne Michael Laudrup nyde at se sin topscorer bringe holdet foran efter blot otte minutters spil. Michu kom først på en ripost, som han heldigt - nogle vil måske mene genialt - fik vippet i en blød bue over målmanden via ydersiden af højre skøjten.

Midt i første halvleg fik højrebacken med det poetiske navn Àngel Rangel øget til 2-0, og dermed kunne Laudrups mandskab gå til pause vel vidende, at udeholdet ikke havde sendt et eneste skud af sted mod Michel Vorms mål. Ganske imponerede.

Det forhindrede dog ikke Bobby Zamora i at score på sin første berøring i kampen, da han på en ripost få sekunder inde i anden halvleg fik sendt bolden i mål. Få øjeblikke efter fik Pablo Hernández bragt orden i tingene med sin scoring til 3-1.

Igen så målmand Julio Cesar skidt ud, efter Pablo Hernández med et par skudfinter og hurtige træk satte tre forsvarsspiller af og prikkede bolden ind ved den fjerneste stolpe fra en spids vinkel.

Efter en times spil kom Michu igen på tavlen. En simpel bold i dybden og et perfekt timet løb fuldendt med et prik til bolden førte til, at Michu kunne kalde sig dobbeltmålscorer. Det var spanierens mål nummer 15 i Premier League.

4-1 blev kampens resultat, og det blev Queens Parks Rangers' første nederlag i fem kampe.

De forbliver på sidstepladsen, mens Swansea rykker op på syvendepladsen og altså overhaler næste weekends modstander i form af Liverpool.