Det er ikke småting, der er gået galt for rullende kameraer i løbet af de 20 år, TV2 har været i æteren. Se bøfferne her.

- Poul Erik Skammelsen, hvornår har du sidst haft rejsning?

Jens Gaardbo fortrækker ikke en mine, selv om spørgsmålet måske er en anelse usædvanligt. Poul Erik smiler lidt forlegent, tænker sig om, og svarer så på kækkeste vis:

- Det var vist i morges, tror jeg.

Herefter taber de to rutinerede tv-folk fatningen en anelse, men skaber i samme ombæring noget af det mest mindeværdige fjernsyn, man kan forestille sig. I hvert fald hvis man spørger YouTube, hvor klippet er blevet set ikke mindre end 168.000 gange. Optrinnet stammer fra en prøveoptagelse inden Poul Erik Skammelsen skal stilles igennem til studiet og har altså aldrig været sendt i TV.

Men det er der masser af andre fjolletheder, der har. Mens kanalen i disse dage fejrer sit 20års jubilæum med genudsendelser af kanalens største succeser og landvindinger, kan du herunder se noget af det, der måske ikke ligefrem er stolte øjeblikke TV2, men som er mindst lige så god underholdning, som Den Store Klassefest. God fornøjelse.

Se video nedenfor

Se Poul Eriks morgenrejsning her:


Flere TV2-bøffer her:


Og her: