Lyt til artiklen

Det er ikke kun titlen som far, der er ny for sangeren Burhan G. Der er nemlig også kommet nye toner i hans musik.

. Søvnløse nætter, bleskift og babymos - det er hårdt at blive forælder. Men for popstjernen Burhan G har det givet helt ny energi, at han for første gang er blevet far.

Fredag udkommer han med sin første single, siden han fik sin nye titel. Selv om der er sket meget på privatlivsfronten det seneste stykke tid, er det dog ikke det, sangen "Lucy" handler om. Det handler derimod om én af de piger, popstjernen har mødt på sin vej gennem livet.

- Jeg kan mærke, at der er kommet en ny energi i mit liv efter jeg er blevet far, men det er ikke sådan, at der er babyvibes i musikken. Det er fest og farver og fuld fart fremad, fortæller Burhan G og uddyber:

- "Lucy" er en "guilty pleasure", det er en følelse. Det er det forbudte, der er så godt, selv om det er forkert. Den tror jeg, der er mange mennesker, der kan relatere til, siger sangeren, der afslører, at det er den samme linje, der gælder, når han til efteråret udkommer med et nyt album.

- Der er endnu mere glimt i øjet i musikken end før, for albummet kommer til at handle om en masse piger, jeg har mødt på min vej og som har tilføjet forskellige ting til mit liv, siger han.

Sidste gang, Burhan G udkom med et album, var i 2013, hvor "Din For Evigt" strøg til tops på hitlisterne. Denne gang har sangeren været i både Chicago, Los Angeles og på Bornholm for at musikken, som har taget en drejning i forhold til det, han har lavet før.

- Jeg synes, jeg har taget en anden vej, end man ville forvente af mig, og det håber jeg, at folk kan mærke, og at det skinner igennem, at jeg elsker det. Jeg har jo soul og funk og r"n"b i min dna, det er det, jeg er vokset op med, og jeg har haft lyst til at lave noget nyt og sjovt og stimulere mig selv, siger sangeren, der har brugt sin lille søn Dallas som sparringspartner.

- Jeg havde det meste af albummet klart, da min dejlige søn landede. Selv om han er et lille spædbarn, så har jeg haft lyst til, at hver gang, jeg har lavet en sang, så skulle vi høre den sammen, og jeg har håbet, at han reagerede på den. Jeg har virkelig haft lyst til at dele musikken med ham. Det er meget sjovt at have sådan en ny bedste ven, siger Burhan G.

Det nye album ventes at udkomme i efteråret.

/ritzau/FOKUS