Apples populære iPhone-telefoner er fuld af forinstallerede apps, som man ikke kan fjerne - indtil nu!

Er det begrænset, hvor tit man bruger sin Værdipapirer-, Kompas- eller Game Center-app på sin iPhone, og tilhører man den gruppe mennesker, som ville ønske, de kunne slippe af med Apples apps, har der tidligere ikke været noget at gøre.

Men nu har Youtube-brugeren Jose Rodriguez lagt en video ud på, hvor han viser, hvordan man kan blive fri for 'de udødelige'.

Tricket er overraskende simpelt og er højst sandsynligt en fejl i iPhones styresystem, iOS. Af samme årsag kan det meget vel ske, at man i fremtiden ikke vil kune udføre, hvis Apple fikser det.

Det er dog værd at notere sig, at der på nuværende tidspunkt ikke lader til at være nogen mulighed for at fortryde og få appsene tilbage.

Man kan dog stadigvæk tilgå sine fjernede apps gennem iPhones søgefunktion, da Jose Rodriguez' metode ikke sletter appsene, men blot fjerner genvejene til dem.

Ifølge Jose Rodriguez virker tricket på iOS 9 og nyere versioner.

BT kan bekræfte at nummeret er muligt at udføre på iOS 9.2, som er den seneste version af softwaren og tilgængelig for iPhone 4S og nyere.

SÅDAN GØR DU:

1. Opret en mappe med de apps, du ikke ønsker at have på mobilens 'skrivebord'.

2. Åbn mappen, og hold fingeren på en app, indtil de begynder at 'ryste'.

3. Træk den dernæst over på anden side i mappen, slip app'en, og træk den dernæst videre over på tredje side i mappen uden at slippe med fingeren.

4. Tryk på Hjem-knappen.