Kenneth Zohore har tilbragt weekenden i Firenze og skriver sandsynligvis under med Fiorentina i dag.

FCKs unge angriber Kenneth Zohore er angiveligt tæt på at skrive under med Fiorentina. I hvert fald befinder Zohore sig sammen med sin far og rådgiver i Italien, hvor sporten.dk fik fat på dem.

- Det er korrekt, der sker noget i dag. Men hvad der sker, vil vi ikke fortælle om endnu. jeg vil hverken be- eller afkræfte noget som helst, siger Zohores rådgiver Jacob Laursen.

- Det, vi gør, er at vi udsender en pressemeddelelse senere i dag. Jeg vil ikke fortælle, om aftalen er på plads, det må I vente med til senere. Lige nu skal Kenneth have ro, siger han.

Det lokale fan-medie violanews.com fortalte i lørdags, at handlen allerede var så langt fremme, at Zohore lige nu var til lægetjek i den italienske traditionsklub.

Kenneth Zohore er kendt som en fysisk pragteksemplar, som FC København sendte på banen som indhopper i Champions League i efteråret 2010, da man mødte Barcelona. Dengang var Zohore endnu ikke født 17 år, så han skrev sig ind i historien som den næstyngste CL-spiller nogensinde, kun overgået af belgieren Celestine Babayaro. Zohore, der ikke har formået at tilspille sig en plads i FCK-angrebet, fylder 18 i morgen, tirsdag.

Andre læser også