Målene fortsætter med at rasle ind hos FC København, som smed en 1-0-føring væk, men et dramatisk dømt VAR-straffespark - efter kampen var fløjtet af - gav slutresultatet 3-3 i topkampen mod AGF i Parken.

AGF skulle blot bruge otte minutter til at score tre gange i midten af første halvleg, og så var 1-0 til hjemmeholdet vendt til 3-1 til aarhusianerne. Men så indtraf gyser-afslutningen, som vil gå over i dansk fodboldhistorie.

I kampens sidste moment fik FCK tildelt straffespark, som Jonas Wind sikkert scorede på til slutresultatet. Men faktisk var kampen fløjtet af, og AGF'erne havde jublet over sejren, og var på vej væk fra banen, da dommer Jørgen Daugbjerg Burchardt efter et VAR-gennemsyn gav FCK chancen fra 11-meterpletten.

Og så var det altså op til Jonas Wind at sparke et point hjem til FCK. Se den vilde situation i videoen herover.

»Det var skørt og mærkeligt. Det var nervepirrende, jeg vidste, at det var sidste spark i kampen,« siger Jonas Wind til Canal 9 om straffesparken, som FCK fik, da en nedfaldsbold tilfældigt ramte en AGF-spiller på armen, men det var altså ifølge dommeren strafbart.

»Der er jo straffespark, men problemet er, at han har fløjtet af. Men dommeren har loven på sin side. Vi laver nogle dumme frispark, som giver dem chancen. Det er pisse-ringe,« siger AGFs skuffede topscorer, Patrick Mortensen, som scorede to gange for AGF, til Canal 9.

Efterfølgende erkendte dommer Jørgen Daugbjerg Burchardt til Canal 9, at han lavede en fejl ved at fløjte kampen af, inden situationen med hånd-på-bolden var blevet tjekket igennem af VAR.

Det skabte unødig forvirring og vrede i AGF-lejren, mente han. Men det er ikke noget, der efterfølgende kan ændre på kampens 3-3-resultat, siger dommeren.

AGFerne var ellers forståeligt skuffede - og i enkelte tilfælde vrede - efter kampen, da de havde leveret en helstøbt og overbevisende første halvleg præget af intensitet, energi og afklarethed, hvilket sikrede gæsterne en 3-1-føring ved pausen.

FCK fik bedre gang i kombinationerne efter pausen og dominerede, men comebacket blev altså først fuldendt til allersidst. FCKs mål blev scoret af to gange Wind og Mohamed Daramy. Foruden Mortensen kom også Patrick Olsen på tavlen.