En australsk rugbyspiller fik for nyligt massiv opmærksomhed, og det var ikke for spillet på banen.

22-årige Trae Williams har nemlig så gigantiske lårmuskler, at han har fået øgenavnet 'Quadzilla'.

Det specielle øgenavn - der er en sammensætning af den latinske betegnelse for de fire lårmuskler, 'quadriceps', og filmtitlen 'Godzilla' - fik for alvor opmærksomhed, da han i sidste uge debuterede for det australske rugbylandshold.

Her kunne kommentatorerne nemlig ikke lade være med at fokusere på de utroligt store lårmuskler, som Williams rendte rundt med. Derfor zoomede kameraet også ind på bentøjet i løbet af kampen. Det skriver det australske medie news.com.au.

»Wow. Det er helt utroligt. Jeg kan ikke tage mine øjne fra de muskler. Og det er i øvrigt en stor størrelse shorts, han er iklædt. De ser bare små ud på ham,« lød det blandt andet fra kommentatoren, inden hans kollega tilføjede:

»Det må være et mareridt for ham at købe jeans.«

Ifølge det australske medie håber Trae Williams, at debuten kan være først skridt på vej mod hans helt store mål om at komme med til OL i Tokyo næste år.

»Jeg har altid elsket rugby. Og at få muligheden for eventuelt at jage den olympiske drøm er noget, jeg aldrig havde forventet. Men nu vil jeg satse alt og tage imod den her mulighed med begge hænder,« fortæller han.

Det lå ellers ikke i kortene, at australien skulle få chancen for at repræsentere sit land i rugby.

Da han var ung spillede gik han nemlig både til atletik og rugby. Han var faktisk en aldeles dygtig sprinter og har således en imponerende personlig rekord 10.10 sekunder i 100-meterløb

Derfor satsede han i første omgang på atletik, inden han for et par år siden så gik all-in på rugby.

Du kan se lidt mere til Trae 'Quadzilla' Williams herunder: